Binnenschilderwerk

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /home/55847-45662.cloudwaysapps.com/sftsqvybtn/public_html/includes/menu.inc).
Binnenschilderwerk is weer iets anders, we komen bij u in huis. Dit moet natuurlijk zo verlopen dat u er zo min mogelijk hinder van ondervindt, het is dan ook belangrijk om van te voren alles goed door te spreken.
 
Er is overigens genoeg om over te praten, want wat zijn de wensen? Wensen op gebied van kleur, glans, merk en product. Vooral op het gebied van binnenschilderwerk is de keuze tegenwoordig overweldigend.
 
Op dit moment zijn de verven afkomstig uit Engeland erg in trek. Deze verven onderscheiden zich door de matte uitstraling en bijzondere kleuren. 
Hiernaast werken wij veel met verven van Sigma, Sikkens en ook Wijzonol. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en laten zich zeer goed verwerken. De producten zijn mengbaar op bijna elk gewenste kleur. 
 
Naast dit alles is het goed te weten dat wij gebruik maken van het festool schuursysteem: een schuurmachine met directe afzuiging om overtollig stof te voorkomen.