Écht vakmanschap

Voor buitenschilderwerk dat jarenlang mooi blijft.

Buitenschilderwerk Zeist

Is het weer tijd om de buitenkant van het huis te schilderen? Buitenschilderwerk is een belangrijke klus, want een goede verflaag beschermt het hout tegen de invloeden van het weer, zodat het langer meegaat. En een nette, frisse laag verf doet ook heel wat voor de uitstraling van uw huis. Na een goed uitgevoerde schilderbeurt ziet alles er weer strak en verzorgd uit kan uw huis er weer jaren tegenaan.

Methorst Schilderwerken in Zeist: voor de beste kwaliteit buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is meer dan alleen schilderen. Goede kwaliteit staat of valt met de voorbereiding: schuren, schoonmaken en beschadigingen repareren. De basis moet tenslotte goed zijn. Anders wordt schilderwerk snel lelijk en is uw huis veel eerder dan gepland weer toe aan een nieuwe schilderbeurt.

Wij staan voor de beste kwaliteit en nemen dit voorwerk heel serieus, júíst bij buitenschilderwerk, vanwege de weersinvloeden. Door die goede voorbereiding en de uitstekende verf die we gebruiken, durven we u topkwaliteit te garanderen en geven we zonder aarzelen twee jaar garantie op ons buitenschilderwerk. Zo weet u zeker dat uw huis er de komende jaren weer netjes bij staat.

buitenschilderwerk zeist

Buitenschilderwerk en reparaties

Wanneer we bij u langskomen voor een offerte, kijken we altijd naar de stand van zaken. Daardoor kunnen we u een nauwkeurige prijs geven en weten we welk voorwerk er nog moet gebeuren, zoals bepaalde reparaties. We hebben alle kennis in huis om reparaties te doen zodat het nieuwe schilderwerk zo lang mogelijk mooi blijft.

Klein onderhoud

Een raam dat nét niet helemaal goed opengaat. Het lijkt niet zo belangrijk, maar als een raam aanloopt of als de scharnieren niet goed meer functioneren, raakt uw nieuwe schilderwerk snel beschadigd. Dit willen we natuurlijk voorkomen. Als we dit soort dingen tegenkomen, repareren we dit dus altijd voordat we gaan schilderen.

Houtrotreparatie

Soms hebt u het zelf niet eens door: houtrot in een kozijn of boeidelen. Het is namelijk lang niet altijd makkelijk te zien. Houtrot is vervelend, maar vaak is het prima te behandelen. En wij weten precies hoe we hiermee om moeten gaan. Veel houtrotproblemen repareren we met een epoxysysteem van Repair Care. We zien steeds weer dat reparaties met dit middel er uitstekend uitzien en jarenlang goed blijven. Als het probleem toch ernstiger is, moeten we soms een stuk hout vervangen in een kozijn, boeideel of lijst. Ook dat doen we gewoon voor u. U hoeft dus niet apart nog een timmerman te laten komen. Wij lossen het gelijk voor u op en dat scheelt u flink wat tijd.

Onze aanpak voor buitenschilderwerk in Zeist

Wanneer u contact met ons opneemt voor buitenschilderwerk, komen we altijd bij u langs voor een offerte. Zo kunnen we zien om hoeveel het gaat en wat de staat is van het hout en het huidige schilderwerk. We geven u advies over de beste aanpak en over het soort verf en de kleur. Vervolgens ontvangt u van ons de offerte. Houd er wel rekening mee dat we het behoorlijk druk hebben. We kunnen dus niet op korte termijn beginnen. Neem daarom op tijd contact op, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Is het weer tijd voor buitenschilderwerk?

Kies voor topkwaliteit.