Wie zit er achter Methorst Schilderwerken?

Ontdek wie we zijn en wat ons drijft.

Over Methorst Schilderwerken

Persoonlijke aandacht en net werk afleveren, dat is wat wij belangrijk vinden voor een goede samenwerking met onze klanten. Net werk bereiken we door elke keer weer nauwgezet te werk te gaan en het maximale te leveren. Dat betekent dat we soms langer bezig zijn met voorbereidingen als schuren en repareren, dan met het schilderen zelf. Maar juist door die goede voorbereiding gaat het schilderen des te sneller. Het eindresultaat? Strak schilderwerk dat jarenlang mooi blijft.

Service en persoonlijk contact

Methorst Schilderwerken is een klein bedrijf. We houden van persoonlijk contact met onze klanten. Het is een van de dingen die ons werk zo mooi maken. We komen bij veel mensen thuis en merken steeds weer dat onze klanten dat contact op prijs stellen. En dat ze het fijn vinden dat we geen ‘klassieke’ bouwvakkers zijn, die het huis komen overnemen tijdens het schilderen. We stemmen onze werkzaamheden op u af, vooral als we binnen aan het werk zijn. Zo heeft u zo min mogelijk gedoe en overlast én een mooi eindresultaat.

over methorst schilderwerken

Over de eigenaar: wie is Peter Methorst?

“Ik word nooit schilder.” Dat zei ik vroeger altijd. Mijn vader was schilder en was altijd aan het werk. Mijn conclusie: als schilder ben je altijd heel druk. Dat wilde ik niet en daarom ging ik wat anders doen. Ik schilderde wel, maar dat was voor ‘erbij’. Ik ging af en toe mee met jongens die schilderden zodat ik wat kon bijverdienen. Daardoor heb ik ontzettend veel geleerd over het vak.

Na heel wat omwegen ben ik uiteindelijk in 2006 tóch mijn eigen schilderbedrijf begonnen. En wat bleek? Je hebt het als schilder inderdaad altijd druk. Ik heb nog geen dag thuis gezeten zonder werk. Maar gelukkig zorg ik er zelf voor dat er ook genoeg tijd overblijft voor andere dingen dan werk.

over Methorst Schilderwerken

Het mooie aan het hebben van mijn eigen bedrijf vind ik dat ik alles mag doen: schilderen, administratie en al die andere dingen die erbij komen kijken. Daar hou ik van. En natuurlijk geniet ik ook van het schilderwerk zelf. Ik vind het mooi dat een huis dat in slechte staat is, er na ons werk weer stralend bij staat. En tijdens een rondje door Zeist kijk ik altijd vol trots naar de huizen die mijn collega’s en ik geschilderd hebben.

Enthousiaste klant

Meer weten?

Neem contact op voor de mogelijkheden.